Biscuiti marmorati

de alinutzika in Prajituri, 14 Dec 2011 | 5537 vizualizari

 

Sunt cei mai buni biscuiti de casa pe care i-am mancat vreodata..... Fragezi, dulci, aromati....Un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 200 g  unt sau margarina
  • 180 g zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 fiola esenta vanilie
  • coaja rasa de lamaie si portocala
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 3 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti marmorati:

Se amesteca la robot untul cu zaharul pudra. Se adauga oul, vanilia, coaja de portocala si lamaie si praful de copt si se mixeaza bine. Se adauga apoi faina si se amesteca cu mana. Eu am impartit aluatul in 2: o parte am lasat-o alba, simpla, iar in alta am pus cacao. Am amestecat usor cele doua compozitii, aproximativ 1 minut.

Am intins o foaie mare de 1 cm grosime, pe masa unsa cu ulei si am taiat forme rotunde cu paharul.

Le-am copt la 180 grade, aproximativ 15 minute. In timp ce se coc, in casa miroase grozav a portocale.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti marmorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

alinutzika 1

15.12.2011, 14:26

mirela, motan, sidy,gabitza, corina, mihaela, kamy.......va multumesc mult

lia maria 1

15.12.2011, 14:43

vreau sa-i gust si eu sant sigura ca sant buni

alinutzika 1

16.12.2011, 14:52

foarte buni, lia!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gofre subtiri si crocante